Извличане на стволови клетки

Как да съхраним стволови клетки от млечно зъбче  -- съхранени днес стволовите клетки могат да спасят една усмивка утре !

                От стволови клетки са произлезли всички наши тъкани и органи – без тях би било невъзможно да растем, да се развиваме ,да се възстановяваме след боледуване . 

               Имаме сключено споразумение с Феята на зъбките – ние ще издадем Сертификат за          взетото зъбче, който тя ще приеме и уважи със специална похвала!

Извличане на стволови клетки

Как да съхраним стволови клетки от млечно зъбче  -- съхранени днес стволовите клетки могат да спасят една усмивка утре ! 1.Защо да съхраним стволови клетки от млечно зъбче ?                 От стволови клетки са произлезли всички наши тъкани и органи – без тях би било невъзможно да растем, да се развиваме ,да се възстановяваме след боледуване . От…

Профилактика

Профилактиката е комплексна дейност . Правилното и осъществяване зависи от създаването на профилактични навици, а отговорността за това се разпределя по равно между пациента и стоматолога . Установено е ,че цената на профилактичните мероприятия е 1/10 от стойността на едно евентуално лечение. За профилактиката на зъбния кариес могат да се разграничават следните няколко фактора : …