За нас

YORDANOVI DENTAL STUDIO е модерна мултидисциплинарна семейна практика, проект на д-р Светлин Йорданов и д-р Светла Димитрова-Йорданова, осъществен на базата на над 30 годишен опит в денталната медицина, обучение и подготовка.

Осигуряването на успешно и качествено лечението е наш основен приоритет. Ние не правим компромис с качеството на Вашето лечение. Денталната медицина е непрекъснато развиваща се дисциплина, поради което се стремим към непрекъснатото надграждане, усъвършенстване и обучение, използвайки утвърдени и доказани ефективността си в практиката методи.

В Нашето дентално студио Ви очаква лично отношение и екип от отлично подготвени, усмихнати лекари и асистенти. За постигане на оптимални резултати Yordanovi Dental Studio е оборудвано с високотехнологична и утвърдена апаратура, която е гаранция за качествено лечение, безопасност, минимална инвазия и безболезненост.

Дентално Студио Йорданови работи в тясно сътрудничество с доц. Димитър Филчев и д-р Елица Русева, доказани отлични специалисти в областта на имплантологията в Европа.

Разположено е в центъра на гр.Бургас на удобно и лесно достъпно място - до Бургаския Свободен Университет .

Вече над 10 години, през летния сезон, за удобство на своите пациенти, почиващи и работещи в  к.к.Слънчев бряг, работи и денталното ни студио в коплекса. През последните години се радваме на засилен интерес и посещения на пациенти от различни националности – Ирландия, Англия, Швеция, Норвегия, Холандия, Дания, Русия и много други страни. Оставанали очаровани от нашите професионални грижи, те се връщат отново при нас,а ние се гордеем със създадените дългогодишни добри приятелства!